Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected PC?--Please help


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sisterrita

sisterrita

  • Members
  • 88 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:AZ
  • Local time:11:24 AM

Posted 06 January 2011 - 02:54 PM

Windows XP
Mozilla/Firefox
Malwarebytes Anti-Malware
Super Antispyware
McAfee Security Center

I requested help 12-27-2010 regarding e-mail being sent to spam folder but have had no response (just 121 views). no matter how many times I tell it that it is not spam it still goes into the spam folder. Now I noticed another issue; when I try to change my search engine it changes back. I have no idea now what it is, used to be Google. I cannot open any pdf files, says I need to install Adobe reader, I have tried but it will not install completely, tells me it has failed. I run scans several times a day, every time it finds anywhere from 100-200 or more items, I quarantine/remove them. It doesn't matter if I scan, remove, shut down and reboot and scan again it still finds 100-200 or more items. I don't know if I have some type of virus or what but it is starting to really worry me. I would appreciate any help you can give me.

This is what I posted in the Web Browsing/Email & other Internet Applications section:

"I am running Windows XP and for about 3-4 weeks now my incoming e-mails are being sent to my spam folder. I have not changed any of the settings so I don't know why this is happening. I have run Malwarebytes and SuperAnti Spyware and McAfee Security to clean up anything I might have, (ran each about 5 times) Have even gotten into habit of running them every morning (always finds something & I remove) but this has not helped. I have defraged, erased history, done disk clean up. I am using Mozilla/Firefox and do not use Outlook Express, use my cable company e-mail".

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users