Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ransomware!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Flangehead

Flangehead

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:59 PM

Posted 31 December 2010 - 07:47 AM

SORRY, REALISED IT'S IN THE WRONG SECTION. PLEASE IGNORE AND I'LL REPOST IN RIGHT SECTION.

Hi folks,

My friends computer is showing the message below just after the password screen. I've run ransom.sh, drivers.sh and shellfix.sh to no avial. Any ideas?


Attention!
Your computer has been blocked because of violating internet usage rules.
To unblock it you have to pay $100 to the U4752418 account of the Liberty Reserve payment system. After the payment you'll be provided with the code of automatic unblock.
In case of payment refusal, all of the information on your computer will be deleted without ability to restore.
Attempt of avoiding the blocked state without using the code will lead to full erase of the information stored on your computer.

Edited by Flangehead, 31 December 2010 - 07:49 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DeexEnigma

DeexEnigma

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:QLD Australia
  • Local time:08:59 AM

Posted 31 December 2010 - 08:13 AM

Please re-post this here

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,870 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:59 PM

Posted 31 December 2010 - 09:37 AM

I moved the new post...from Malware Removal Logs to the correct forum mentioned.

You posted no log data and the Am I Infected forum is the correct forum for malware situations without logs.

Personnel in AII will guide you :).

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users