Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Icon problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Machinery

Machinery

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:07:18 AM

Posted 28 December 2010 - 10:31 PM

Hello and Happy New Year to all!
This problem is related to the desktop icons. Whenever I click Switch User, log on to another account(Guest), do some work there, log off, then log back in on my account(Administrator), the icons arrange themselves incorrectly. Here are the two screenshots:

This is the normal icons:
Posted Image
This is the incorrect arrangement of icons:
Posted Image

I have to arrange them manually and it's frustrating :angry:

Edited by Machinery, 28 December 2010 - 10:33 PM.

Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Machinery

Machinery
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:07:18 AM

Posted 30 December 2010 - 10:24 PM

Bump!

Anyone? :lol:
Posted Image

#3 PolaBar

PolaBar

  • Members
  • 259 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:18 PM

Posted 30 December 2010 - 10:43 PM

Do you have your icons set to auto align or align to grid?

#4 Machinery

Machinery
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:07:18 AM

Posted 01 January 2011 - 08:35 AM

Hi PolaBar,
It is set to "Align to Grid".
It isn't sorted to anything, though.
Posted Image

#5 PolaBar

PolaBar

  • Members
  • 259 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:18 PM

Posted 01 January 2011 - 08:49 AM

Uncheck "Align to grid", move them to were you want them and see if they stay there then.
When you switch users, are you first logging out the current user or are you keeping both logged on and switching?

#6 Machinery

Machinery
  • Topic Starter

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:07:18 AM

Posted 04 January 2011 - 05:23 AM

Uncheck "Align to grid", move them to were you want them and see if they stay there then.

I did that, and it works!
Btw, I logged on the first user(Admin), and then open up another(Guest), so they are both logged in, then I log off an account(Guest) and switch back to the other(Admin).
Many thanks!
Posted Image

#7 PolaBar

PolaBar

  • Members
  • 259 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:18 PM

Posted 06 January 2011 - 12:06 AM

You're Welcome! :thumbup2:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users