Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet slow, hotmail blank page, cursor issues. Virus? Pls read my HJT


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 marie615

marie615

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:34 PM

Posted 24 December 2010 - 12:36 AM

Hi everyone,

I am new to this site and hope someone can help me... I am getting the following error messages when I boot my computer: c:\windows\inf\other.exe


The desktop then freezes and all I cando is move my cursor around, but that's about it. If I click on the internet before the error message pops up, it attempts to load but to no avail.


Any assistance that you can provide would be great. I am happy to provide a HJT report if that helps....

Thanks in advance and happy holidays!

Edited by hamluis, 24 December 2010 - 07:51 AM.
Merged 2 posts in AII ~ Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 marie615

marie615
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:34 PM

Posted 24 December 2010 - 05:03 AM

Hello Everyone,


Everytime I boot my computer, I get error messages that the following program cannot be found or located on the registry: c:\windows\inf\other.exe

I looked into the C drive in safe mode and selevted view all hidden folders...and cannot find that program anywhere.

Anyone have any idea what is causing this error message? I cannot use my computer when it is booted in normal windows xp mode...only in safe mode with networking, which is what I am using now. Please provide assistance... I already used ATF Cleaner, and SysClean. Sysclean took forever, but found nothing... I am willing to do it again, since I had the internet running while I did the scan...(does that make a difference?)

I also did a Housecall scan with Microtrends and no infections were found.

What is going on??? Anyone willing to read my HIJACK log and provide assistance?

After scanning, HJT makes a huge checklist of items that I can select to "fix". I don't know which to select, so your guidance would be great.

Please advise...thanks so much!

Best Wishes,
Marie

Edited by marie615, 24 December 2010 - 05:06 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users