Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hello and how do you do?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Iam Ubiquitous

Iam Ubiquitous

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:59 PM

Posted 20 December 2010 - 12:47 AM

New to the site, hoping for a solution to my vexing issues (At least the computer ones.), Hope this is the place! system is dg33bu intel board w/core 2 duo e6550 @2.33 per core and 4 gigs ram 800Mhz 32bit on 1 terabyte 7500 rpm sata hdd with 200gig scratch drive O.S. is 7 Ultimate (Intel oem) My hp laptop (dv6628us) has vista ultimate(hp oem) 3gigs ram @ 800Mhz and core 2 duo @ 1.46Ghz per core. It does not have this issue and I hope to keep it so! Cheers, I remain: Ubiquitous

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:11:59 PM

Posted 21 December 2010 - 11:15 AM

Compliments of the season, and welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users