Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

resources not available


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 pelco

pelco

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:30 AM

Posted 18 December 2010 - 06:38 AM

Hello,

Lately I have had problems getting on-line when I first start my computer. It is a gaming sytem I built about 5 years ago using windows xp pro. I have not had any issues until about 3 weeks ago. When I reboot I can get on-line and there is no problem staying on-line. During my research I went into device manager upon first boot. Under network adapters my motherboard integrated Intel PRO/1000 PL Connection had the yellow ! thru it. There was an error code12 and something about not enough available resources. When I tried to trouble-shoot I got the blue screen of death--and then the system crashed. I have updated the Intel Pro/1000 driver and that seemed to make a marked difference in the speed of getting on the network, and was good for a couple of boots--but eventually I came back to the same problem. The driver listed for the device is the latest update. I updated the driver for my video card thinking that maybe that was causing conflict (GEforce 8800 GTS) but that made no difference. The BIOS has not been updated recently and as far as I can tell it looks good. I have attached basic system info.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 killerx525

killerx525

    Bleepin' Aussie


  • Members
  • 7,220 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Local time:09:30 PM

Posted 18 December 2010 - 08:34 AM

This will get the specs of your computer.

Publish a Snapshot using Speccy

>Michael 
System1: CPU- Intel Core i7-5820K @ 4.4GHz, CPU Cooler- Noctua NH-D14, RAM- G.Skill Ripjaws 16GB Kit(4Gx4) DDR3 2133MHz, SSD/HDD- Samsung 850 EVO 250GB/Western Digital Caviar Black 1TB/Seagate Barracuada 3TB, GPU- 2x EVGA GTX980 Superclocked @1360/MHz1900MHz, Motherboard- Asus X99 Deluxe, Case- Custom Mac G5, PSU- EVGA P2-1000W, Soundcard- Realtek High Definition Audio, OS- Windows 10 Pro 64-Bit
Games: APB: Reloaded, Hours played: 3100+  System2: Late 2011 Macbook Pro 15inch   OFw63FY.png


#3 pelco

pelco
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:30 AM

Posted 19 December 2010 - 06:39 AM

http://speccy.piriform.com/results/A4GnRCk0srIKRkLnur5Yolt

#4 killerx525

killerx525

    Bleepin' Aussie


  • Members
  • 7,220 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Local time:09:30 PM

Posted 19 December 2010 - 06:53 AM

What version is the intel driver?

>Michael 
System1: CPU- Intel Core i7-5820K @ 4.4GHz, CPU Cooler- Noctua NH-D14, RAM- G.Skill Ripjaws 16GB Kit(4Gx4) DDR3 2133MHz, SSD/HDD- Samsung 850 EVO 250GB/Western Digital Caviar Black 1TB/Seagate Barracuada 3TB, GPU- 2x EVGA GTX980 Superclocked @1360/MHz1900MHz, Motherboard- Asus X99 Deluxe, Case- Custom Mac G5, PSU- EVGA P2-1000W, Soundcard- Realtek High Definition Audio, OS- Windows 10 Pro 64-Bit
Games: APB: Reloaded, Hours played: 3100+  System2: Late 2011 Macbook Pro 15inch   OFw63FY.png


#5 pelco

pelco
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:30 AM

Posted 20 December 2010 - 06:40 AM

PRO/1000 PL Network Connection
driver date 3/26/1010
driver version 9.13.41.0

thank you for the help.

#6 killerx525

killerx525

    Bleepin' Aussie


  • Members
  • 7,220 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Local time:09:30 PM

Posted 20 December 2010 - 08:28 AM

Have you tried this one?

>Michael 
System1: CPU- Intel Core i7-5820K @ 4.4GHz, CPU Cooler- Noctua NH-D14, RAM- G.Skill Ripjaws 16GB Kit(4Gx4) DDR3 2133MHz, SSD/HDD- Samsung 850 EVO 250GB/Western Digital Caviar Black 1TB/Seagate Barracuada 3TB, GPU- 2x EVGA GTX980 Superclocked @1360/MHz1900MHz, Motherboard- Asus X99 Deluxe, Case- Custom Mac G5, PSU- EVGA P2-1000W, Soundcard- Realtek High Definition Audio, OS- Windows 10 Pro 64-Bit
Games: APB: Reloaded, Hours played: 3100+  System2: Late 2011 Macbook Pro 15inch   OFw63FY.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users