Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Don't bring site in


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 ezmerf

ezmerf

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 07:51 PM

On my other puter it goes to the site but will not open the site .We had a problem and just got it bk on line I have Hughes net.Help

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 08:08 PM

Any site?
What browser?
Did you try different browser?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#3 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 08:42 PM

It'll go to the login page for facebook.com and yahoo.com, but when you try to sign in, it will only brings up the tool bar, it's kinda like it won't load the text within the page. When I signed into facebook, it just shows the message, notification and friend request, the home, profile and account toolbar, you can look at the notifications but it won't load pictures, or the whole webpage.

#4 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 08:45 PM

Do all other pages load just fine?

What browser?
Did you try different browser?


My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#5 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 08:58 PM

Internet ex 8 I think.No I didn't try another one was happy to get back on line just figured it was just afew clks away from being back where it was.

#6 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:01 PM

Try different browser, so we'll know more about possible cause.

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#7 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:29 PM

If it doesn't open up site all the way how can I down load another browser?

#8 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:32 PM

Now, I'm little bit confused.
You said, it happens on facebook.com and yahoo.com only.

If it happens on all pages, download another browser installation file on your second computer, and use USB flash drive to move it to THIS computer.

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#9 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:44 PM

I don't have a flash drive.This is a ole fart with a puter.

#10 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:48 PM

Does the other computer load all pages just fine?
Does THIS computer have problems on ALL pages?
Did it start happening just after your service was restored?
Was everything fine before?

Please, answer ALL of my questions?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#11 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 09:54 PM

I don't think it does, I'll have to hook up the other one and check.
I'll have to check to see if it has problems on all pages.
Yes, it started happening after service was restored.
There was a problem with the computer and my b/f did a restore on it and after that it wouldn't hook up, mcafee was gone, alot of things were messed up. We got it to go back online but it wouldn't load the page correctly.

#12 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 10:05 PM

Update me with my questions and....

There was a problem with the computer

What was the problem?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#13 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 10:09 PM

Like I said it was b/f that did a system restore, and he's gone to bed. But I think he told me that McAfee was gone and he was trying to get it back on the system.

#14 ezmerf

ezmerf
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:06 PM

Posted 17 December 2010 - 10:12 PM

I'll be offline for a minute, gonna check to see if any of the other pages load correctly.

#15 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:06:06 PM

Posted 17 December 2010 - 10:16 PM

It'd be helpful, if we knew what was wrong with the computer.
Normally, if some program doesn't work, you reinstall it instead of using system restore.
I'm trying to find out, if you're not dealing with some kind of infection, which disables McAfee.

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users