Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dell Latitude E6400 Error


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Techgodess1

Techgodess1

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Farmington, CT
  • Local time:02:17 AM

Posted 14 December 2010 - 02:03 PM

Useers Dell Latitude E6400 presented with random BSOD and no response from keyboard. Unable to boot to OS.

Ran F12 diags. Received error "2000-0151 HD0 Incorrect Status. 5E No additional sense information."

I can't find any info on what this means. There is reference to the error regarding CD-Rom having the wrong drivers but nothing about the HD.

Anyone have any idea?

Thanks in advance for your help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,763 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:01:17 AM

Posted 14 December 2010 - 07:46 PM

try running a hard drive diagnostic tool on it and see if it helps, dells can be found here

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users