Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable to View/Load Images correctly on all internet browsers


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 TinaRAWR

TinaRAWR

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:26 PM

Posted 13 December 2010 - 07:56 PM

Okay so recently my computer has stopped loading images(mostly from DeviantART.com) on my internet browsers. All that would show up is a little gray box or one of the various "broken link" pictures for the various browsers i have tried. Also on some sites, the site itself does not load correctly and the background and header is tiled which it's not supposed to do. i've ran Malwarebytes', Symantec, and Spybot but nothing comes up and if something comes up i fix it but nothing changes. can anyone help?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users