Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

combofix problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 esepc

esepc

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:39 AM

Posted 13 December 2010 - 02:53 PM

When I try to run combofix it says av is running. I stop the service, disable av and try again.
It offers to run in a degraded mode. I say OK and the Icon disapears from my desktop...that's it
I tried to remane it but same results
Anyone seen this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 kahdah

kahdah

  • Security Colleague
  • 11,138 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:12:39 PM

Posted 22 December 2010 - 08:17 PM

Hello esepc

Welcome to BleepingComputer :)
===========
Combofix is not to be used by someone that is not trained in how to use it.
Please do not pm for help, post it in the forums instead.

If I am helping you and have not responded for 48 hours please send me a pm as I don't always get notifications.

My help is always free, however, if you would like to make a donation to me for the help I have provided please click here Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users