Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows xp after virus removal


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ERRERA1958

ERRERA1958

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Dallas, TX
  • Local time:09:23 PM

Posted 10 December 2010 - 09:32 PM

After removal of the new and improved "Vundo Virus":
First: all of my executables resulted in a box asking: "open with what?"
Got that fixed.
Second: Now my Win + E Key combo doesn't work.
HELP!
Any suggestions?
E-mail me @ -----------
Thanks in advance!


Edit: Email removed to prevent spambots from harvesting your address and you getting more spam than you can imagine ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Shadow Bird

Shadow Bird

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:23 PM

Posted 11 December 2010 - 07:48 AM

Repair install?

#3 Mooseby

Mooseby

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:23 PM

Posted 11 December 2010 - 08:13 AM

I would guess a repair install, how did you clean up the Vundo?

#4 PolaBar

PolaBar

  • Members
  • 259 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:23 PM

Posted 11 December 2010 - 08:38 AM

Do any of your other keyboard shortcuts work? (like Win+F, Win+R, etc)

#5 ERRERA1958

ERRERA1958
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Dallas, TX
  • Local time:09:23 PM

Posted 11 December 2010 - 02:40 PM

Everything except Win + E.

#6 ERRERA1958

ERRERA1958
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Dallas, TX
  • Local time:09:23 PM

Posted 11 December 2010 - 02:43 PM

I used Norman Malware Cleaner.
Then did a repair install, butl the Win+E did not restore.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users