Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google Redirect, and Combofix causes BSOD


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Devine

Devine

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:19 AM

Posted 05 December 2010 - 09:13 PM

So I went and got myself this google redirect virus that apparently a lot of other people have managed to get also. (almost)Everytime I click on a link from google it will send me to a completely different site, usually one that my antivirus tells me is unsafe before it loads. I talked to a friend about this issue and he suggested I try to run combofix but everytime I try to load the program right as its getting to the end of loading when it first opens my computer will freeze, or I'll BSOD.

Any help would be greatly appreciated thank you :)

Win7 (32-Bit)
Google Chrome

OH! And about the same time this google issue started happening sometimes completely randomly but usually every 10-20 minutes or so my wireless will kick me off the network and then sign me back in. I'm not sure what's causing this as its only the laptop and this just recently started happening : /

Edited by Devine, 05 December 2010 - 09:15 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Devine

Devine
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:19 AM

Posted 07 December 2010 - 12:42 AM

Bump, sorry to bump its been over 24 hrs I think my thread might have been lost haha.

Thanks for any help guys :D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users