Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Software Problems (is This The Right Forum?)


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 shrimp

shrimp

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:48 AM

Posted 01 December 2005 - 10:58 PM

k, so, i open winamp and get the systray icon but no winamp, right click or double click has no effect on the systray icon either, why???
running xp sp1
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 lore

lore

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:48 AM

Posted 13 January 2006 - 08:46 AM

Maybe try uninstalling and reinstalling the program?

I can't even imagine why it would do that unless the program has been corrupted or moved to another folder.

Good luck. :)

#3 ComputerMan23

ComputerMan23

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 02 February 2006 - 08:59 PM

Ive had that happen before too. The download was either interrupted or corrupted. Redownloading the file will fix the problem most likely.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users