Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network Connection No IP and Infected?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AnotherITKid

AnotherITKid

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:46 AM

Posted 04 December 2010 - 11:51 AM

Hi All.
I am working on a computer for a friend and it seems to be pretty badly hosed up.

It can not connect to the network. It never gets an IP address. Always times out. I tried to manually set a static and even the DNS and could not get a connection. I installed a spare NIC I had at and that card is having the same issue leading me to think it is something on the computer instead of a hardware issue.

It is running Win XP Pro SP3. They told me that they were having popups from one of those "you're infected, buy our product" things. I don't know how much or what they tried on their own before asking my help. I have installed Malwarebytes and run that. It found a rogue.multiple that i was able to eliminate. However the network has not come back.

So any suggestions of something I'm not thinking of?

Edit to add: The virus seems to have removed McAfee as well.

Thank you.
AITK.

Edited by AnotherITKid, 04 December 2010 - 12:26 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users