Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet explorer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jimhag

jimhag

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 PM

Posted 02 December 2010 - 06:18 AM

jimhag

when connecting to the internet I get an error message that reads "website restore error" which closes my homepage
and access to the net

Any Help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:04:12 AM

Posted 02 December 2010 - 06:29 AM

Hi -
Try this Microsoft item - http://support.microsoft.com/kb/956196 -
It may help you -

Thank You -

#3 jimhag

jimhag
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 PM

Posted 02 December 2010 - 12:05 PM

Thanks N

Problem resolved. Thank you for your time
jimhag




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users