Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Vista startup Problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 m1k3y45

m1k3y45

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:18 AM

Posted 27 November 2010 - 10:13 PM

My computer will no longer boot up. After I select Windows at my GRUB loader it begins to load as normal, with the loading bar on the lower part of the screen, and then it goes to a blue screen that goes by very quickly and my computer restarts itself. Its will still work in safe mode(I am posting from it now) and I have uninstalled any programs installed during my last use and have reverted back my system changes to no avail. I'd appreciate any help I could get on this :blush:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rahrah094

rahrah094

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:18 AM

Posted 27 November 2010 - 10:27 PM

Hey mike

#3 zbd

zbd

  • Members
  • 390 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:18 AM

Posted 28 November 2010 - 02:38 PM

Have you tried system restore?

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/using-windows-vista-system-restore/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users