Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I ran Combofix


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 frz7

frz7

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:15 AM

Posted 26 November 2010 - 12:55 PM

I have major problem. After running Combofix (when I wasnt supposed to), I couldnt get AVG to work and I cant tuninstall it now? Someone please help. Thanks .

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,696 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:07:15 AM

Posted 26 November 2010 - 03:53 PM

You shouldn't be running Combofix on your own.

As for AVG, try AVG Remover: http://www.avg.com/us-en/download-tools

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users