Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hjackthis And Popups,


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 nova77

nova77

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 PM

Posted 28 November 2005 - 05:35 PM

I recently upgraded from dialup to dsl for a fast connecting and downloading, and about two weeks ago I got some kind of virus. I am unable to to open my yahoo or aol messanger, and downloading is taking longer and i often get popups and sent to web pages i didn't want. When I run adware se it shows DYFUCA aslo know as NET OPTIMIZER, and SURFSIDEKICK. I have been trying to get ride of this things but have had no luck :thumbsup: . I ran every program you suggested but still am getting popups and my messasngers still dont work . Any help would mean alot.



Thank you for your time and any help you give me.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Joshuacat

Joshuacat

    01001010 01000011


  • Members
  • 1,950 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada
  • Local time:09:37 PM

Posted 28 November 2005 - 09:02 PM

nova77: You could post a HiJackthis log in our HijackThis Logs and Analysis forum.
Before you do, please read and follow the instructions in the Preparation Guide for use before posting a HijackThis Log

Good-luck.
JC

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:07:37 PM

Posted 29 November 2005 - 12:34 PM

Have you run your antivirus/spyware programs in Safe Mode?
How to start Windows in Safe Mode
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users