Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Zone Alarm Detecting Weird Instrusions


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 lovenick

lovenick

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:01 AM

Posted 26 November 2005 - 09:47 AM

Hi!
First of all, I didn't know where to post this, so please move it if it's the wrong forum.
I have a problem with Zone Alarm.
Since a month or so, Zone Alarm dettects the following each time I try to use Firefox or Iexplore.

What happened?
ZoneAlarm blocked an outbound communication to a Domain Name Server. The function of a Domain Name Server (DNS) is to convert a domain's IP address, such as 207.25.71.28, into a recognizable name, such as www.cnn.com.


And when I try to connect, sometimes I can't at the first try, and I have to wait a minute or so...
Also sometimes it detects the same but with svchost.exe, to the same ip.

I use Norton Antivirus, and also I've used the Panda Antivirus Online. And Spy&Bot and Ad-Aware, but the don't dettect anything.

I don't know what to do, and if I should be worry about it, so I beg your help ;)

Regards,
lovenick

Edited: I forgot to say that it's an outgoing conection.

Edited by lovenick, 26 November 2005 - 10:19 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users