Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Netgear WRouter Problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ruthere89

ruthere89

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:48 PM

Posted 09 November 2010 - 07:31 PM

When a Y! Community member suggested I upgrade the firmware in my router after I asked why it could be running slow and flickering connection I hit the Netgear website. While the website offers a firmware upgrade for routers with serial numbers and ones purchased from the netgear company, it does not for refurbished models (which mine is). However I found the .img file and tried several times to upload it to www.routerlogin.net as instructed by the support group that sold me the router. After several messages that returned the same message of "invalid file name" I decided to come here. I am hoping that someone here can shed some light on why the firmware isn't uploading and why my router may also be running slow and shutting off internet connection intermittently. Any help would be great.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users