Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dell GX280 apparent virus problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Amigoat

Amigoat

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:32 PM

Posted 08 November 2010 - 08:09 PM

Hello -

subject computer is running XP SP3.

For about a month have been having problems with CPU time being utilized 100% at times (according to Process Lasso), slow opening of folders and files.

On the internet side some sites which are active and I could read previously are not available, sometimes I'm told an address cannot be found - try again - and when I try again they come up right away. Other times unasked for sites are opened (usually sale sites of some sort) or else site loading is very slow "waiting for Google-Analytics etc.".

I was running Avast, AVG and Prevx. After reading some posts on BleepingComputer I removed AVAST and Prevx and the hangups due to CPU usage have decreased - but no change on the internet side.

Can someone guide me on using ComboFix etc?

Thank you.

Ernie

Edited by Orange Blossom, 08 November 2010 - 08:27 PM.
Move to AII for initial assistance. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users