Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ati Radeon 9600 Xt Need Help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 El_gOku

El_gOku

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:54 AM

Posted 24 November 2005 - 02:18 AM

Hello guys is me again asking for some help. So i bought this card about 3 months ago and it was working right but now it looks like this:
Posted Image
Posted Image
i got this from ebay so the warranty is pretty much gone and im trying to fix it maybe one of you guys know how to. right now i got my pc runing on a nvidia riva tnt2 pro yeah u heard right lol this thing sucks i went from a 256 mb card to a 32mb. plz help me.
Thanks you for your time

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Xantalen

Xantalen

  • Members
  • 135 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:America
  • Local time:06:54 AM

Posted 24 November 2005 - 06:34 PM

Hey how good did that graphics card run when you bought it? Like how high could you play the graphics when you play Doom 3 cause I noticed you had it. I was also thinking about buying that graphics card.

#3 El_gOku

El_gOku
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:54 AM

Posted 07 December 2005 - 07:56 PM

oh srry man it took me so long to answer this i barely got time to check this today, but yeah i got it and i played doom 3 with some lag because i had a 933 mhz processor but if u have like a 2.2 or 2.4 ghz processor i think it would run just fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users