Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

RAM not running at full speed


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 melchior83

melchior83

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 AM

Posted 03 November 2010 - 10:40 AM

Hi, I bought Corsair CM2X2048-8500C5D DDR2 1066 Mhz 5-5-5-15 RAM 2.1v a while back, but it won't run on those settings. If I set the speed to 1066Mhz, I get a blue screen when running games. It runs at 800MHz on auto. I tried setting the voltage to 2.1v and 2.2v and auto, but it wouldn't work. My motherboard is an Asus M3A79-T Deluxe and I have an AMD Phenom x4 2.6Ghz processor. I don't know much about overclocking and memory BIOS settings. I've updated my BIOS and the manual says the RAM is supported, so I would like to know what I should set in my BIOS or if there are any other problems I should look at. Thanx

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users