Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant Lead E-mail For Msn, Yahoo, Comcast Or G-mail Help!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 BigJoeJ956

BigJoeJ956

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 AM

Posted 23 November 2005 - 12:02 AM

For some reason I cant get to my e-mail on IE or Fire fox ive tryed MSN, yahoo and comcast all I get is this page cant be displayed like it cant load any body know why? I can go to other websites just fine I just cant go to any e-mail websites.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 BigJoeJ956

BigJoeJ956
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 AM

Posted 23 November 2005 - 07:02 PM

NO one knows? Ive tryied going through my security settings but still doesent work and the same message appers when I try to acsses my online banking site. Could it be only secure sites I cant see?

#3 Animal

Animal

    Bleepin' Animinion


  • Site Admin
  • 34,756 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Where You Least Expect Me To Be
  • Local time:12:32 AM

Posted 23 November 2005 - 09:28 PM

BigJoeJ956,

First of all let me say Welcome to Bleeping Computer. This seems to be a growing trend lately. Here is a well written check list to troubleshoot your possible problem @ this link. Let us know either way if this works or not.

Be (Https) Safe

Da Bleeping Animal

The Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
Andrew Brown (1938-1994)


A learning experience is one of those things that say, "You know that thing you just did? Don't do that." Douglas Adams (1952-2001)


"Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination circles the world." Albert Einstein (1879-1955)


Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+

#4 BigJoeJ956

BigJoeJ956
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 AM

Posted 23 November 2005 - 10:26 PM

Thanks for the reply.

I was able to do every thing but this Check Firewall/Network Configuration

Make sure that the SSL port (port 443) is open on your network/firewall (if you have any). There are many different Firewall/Network products, so we can't give set-by-step instructions. Check the documentation or help file of the product you use.

And Check the file integrity of the IE and Outlook:

Start>Run>scf /scannow (It might ask for the Windows CD to upload the corrupted files)

Re-registering the softpub.dll (dynamic link library) :

start—run—type “regsvr32 softpub.dll” (without quotes) and wait for the OK message; then try again.

I couldent figure out how the scf/scannow works

I did every thing eles and it still doesent work any other ideas?

#5 BigJoeJ956

BigJoeJ956
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 AM

Posted 25 November 2005 - 02:21 PM

I woke up this moring turned on my computer and some how I can now read https sites again.

Thanks foe the help animal




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users