Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Anyone have trouble with Nortons 360 and Vista?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Waysted

Waysted

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:38 PM

Posted 28 October 2010 - 04:32 AM

I cannot connect to the internet even though it shows a great connection, it keeps telling me that its a modem problem except I have 5 other comps hooked up and running great. Only thing I can think of is that I installed Nortons a week before and thinking maybe thats a problem, also having a problem deleteing Nortons now.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 puppymills

puppymills

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:38 PM

Posted 28 October 2010 - 04:53 AM

Yeah, it's probably Norton, a ton of people seem to have had that same problem. For removing try this link:

http://us.norton.com/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&docurl=20080710133834EN&ln=en_US

That's how I got rid of mine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users