Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook 2010 Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rjacobsen

rjacobsen

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:45 AM

Posted 27 October 2010 - 04:46 PM

I have a friend that just purchased a new HP computer with Windows 7. He bought MS Office 2010 and installed it, I helped set his email up for him in Outlook. I exported all his folders and WAB from Outlook Express from his old XP computer, imported everything into Outlook and everything worked fine. When I sent emails, none of them showed up in the Sent folder. I sent emails to my account and revieved them, so it is sending the email. Also he dosen't recieve mail at all, he recieves mail fine on the old computer with OE. We called his internet provider to make sure eveything was set up properly, they use POP 3. I would certainly appreciate any suggesions to resolve these issues.

Thanks, rjacobsen

Edited by rjacobsen, 27 October 2010 - 04:46 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users