Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Preview Post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 flashh4

flashh4

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:44 PM

Posted 19 November 2005 - 09:36 AM

Ok guys this one has me scratching my head !! On GTG where i am takeing HJT classes i tried to do a log for the classes. I went thru the procedures like always >>>> reply to topic >>> filled in the topic title >>>
topic description >>> open wordpad ( later tried from notepad ) >>> coppied & pasted my fix >>> then i hit the preview post . Then it got half done ( watched the meter in task bar ) then the " page cannot be displayed " showed up !! WHY ??? I have tried this for 4 hrs with the same results, but i can delete half of my fix & the preview will work or i can just type anything in & it will work. So anyone got any ideas ??????
I have done a cleanup & the sfc /scannow & nothing & cleared cache !!!

Drastic help needed !!!!!!!
Oh & its not the site i had someone there check it & it works

Please any suggestions ????????
I have posted this at GTG & 5 other boards, still no help !!!!!!!!

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Scarlett

Scarlett

    Bleeping Diva


  • Members
  • 7,479 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:As always I'm beside myself ;)
  • Local time:11:44 AM

Posted 05 January 2006 - 03:03 PM

Hi flash4

I do not have any answers, sorry.
Are you still having problems?

Just in case I thought I would Bump this. :thumbsup:
Posted Image

#3 bgardner

bgardner

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Boston, Massachusetts
  • Local time:11:44 AM

Posted 05 January 2006 - 03:07 PM

what if you dont do a preview post?? ALso, what web browser are you using and have you tried a different one?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users