Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spywareblaster Tutorial


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Lily Livered

Lily Livered

  • Members
  • 137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:47 PM

Posted 19 November 2005 - 12:23 AM

I followed all the instructions in the tutorial to the T. I don't know what, if anything, to do next to make sure it is doing what it's supposed to be doing.

Is there a START or RUN or SCAN button of some sort that needs to be clicked on to make it start working or is it working after having just done what is in the tutorial?

Sorry to be so thick; it just seems like I may be missing something. Thanks for your help.
Dell Inspiron 6000--Mobile Intel Pentium M 730J/1.60GHz--512MB--60 or 80GB HD, can't remember for sure--wireless--XP Home SP2
AVG--ZoneAlarm--Ad-Aware SE--Spybot S&D--SpywareBlaster--SpywareGuard--Ewido--a-squared--CCleaner--HJT--IE and Firefox

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:47 PM

Posted 19 November 2005 - 12:46 AM

If you followed the directions in the tutorial, you have it up and running.
Just remember to update it on a regular basis (at least once a week).
I check for updates on my Spyware programs every day.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Lily Livered

Lily Livered
  • Topic Starter

  • Members
  • 137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:47 PM

Posted 19 November 2005 - 12:51 AM

Wow, you're quick!! Thanks so much!!
Dell Inspiron 6000--Mobile Intel Pentium M 730J/1.60GHz--512MB--60 or 80GB HD, can't remember for sure--wireless--XP Home SP2
AVG--ZoneAlarm--Ad-Aware SE--Spybot S&D--SpywareBlaster--SpywareGuard--Ewido--a-squared--CCleaner--HJT--IE and Firefox

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:47 PM

Posted 19 November 2005 - 01:18 AM

:thumbsup: You're quite welcome, Lily Livered.
Glad to be of help.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users