Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

ipconfig shows "Media Disconnected"


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jungian

jungian

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 AM

Posted 14 October 2010 - 09:12 AM

I just got a DELL STUDIO XPS Laptop which runs on Vista.

I have established an ad hoc computer to computer network with another laptop

The ad hoc wireless connection shows that both laptops are connected to the "C-Print" software that we mutually use.

However, when I go to connect to a common server we are unable to connect.

When I run "ipconfig" it shows "Media Disconnected"

There is a little "Tower" icon in the middle of the DELL laptop above the numbers on the keyboard. That is turned "ON" so I do not know why the ipconfig shows that the Media is "NOT Connected."

Could somebody please help me on this as I need to use this ad hoc connection at work?

Thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:11:27 AM

Posted 14 October 2010 - 01:25 PM

I would contact your work IT people, and see if they know the answer. There could be custom settings that need to be in place before you can connect.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users