Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

laptop power issues, shut down and doenst always come back up


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dravery1

dravery1

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:52 PM

Posted 10 October 2010 - 11:16 AM

I have a dell inspiron 1525, Windows Vista home prem service pk 2, intel core 2 duo
Until a few days ago, I had no issues at all, but one day I did an update of windows (which is a valid copy), shut the computer down and it wouldnt come on. Took the battery out and ran off of the ac adapter, still nothing, put the battery back in and the lights came on, sounded like it was going to boot up and it simply powered back off, Took the battery out again and plugged in to adapter, same thing, lights came on and sounded like it was going to come on and shut back down.

Placed the battery back in and the cord and it powers on.

Placed it in sleep mode and came back about an hour later, hit the power button to activate from sleep mode and it shut down again.
Same issues and steps as above. After about 15 mins it came on again.

Last night I tried for over 2 hours and it wouldnt come on again from the night before when I shut it down. Took the same steps and it finally came back on. Is it the, I ran a diagnostic on it, which all came back fine with no issues. What could it be?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 GMmasterking

GMmasterking

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:52 PM

Posted 10 October 2010 - 11:42 AM

I think it is a problem with the motherboard.
Posted Image

#3 killerx525

killerx525

    Bleepin' Aussie


  • Members
  • 7,220 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Local time:06:52 AM

Posted 12 October 2010 - 06:40 AM

When the laptop starts does it make a single beeping noise or random beeping noise?

>Michael 
System1: CPU- Intel Core i7-5820K @ 4.4GHz, CPU Cooler- Noctua NH-D14, RAM- G.Skill Ripjaws 16GB Kit(4Gx4) DDR3 2133MHz, SSD/HDD- Samsung 850 EVO 250GB/Western Digital Caviar Black 1TB/Seagate Barracuada 3TB, GPU- 2x EVGA GTX980 Superclocked @1360/MHz1900MHz, Motherboard- Asus X99 Deluxe, Case- Custom Mac G5, PSU- EVGA P2-1000W, Soundcard- Realtek High Definition Audio, OS- Windows 10 Pro 64-Bit
Games: APB: Reloaded, Hours played: 3100+  System2: Late 2011 Macbook Pro 15inch   OFw63FY.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users