Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet explorer stops working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Cluless

Cluless

  • Members
  • 143 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Local time:11:34 PM

Posted 06 October 2010 - 11:50 AM

Hi
I'm running a dell pc with Vista OS. Whenever I log on to IE it stops working straight away. Sometimes windows solution suggests that I have a problem with add ons, but I have only got Adobe , google and microsoft stuff. Though I have no problem accessing my homepage or the internet via the tool bar. Any thoughts?

regards


Cluey

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,699 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:03:34 PM

Posted 06 October 2010 - 09:14 PM

Close IE.
Go Start>All Programs>Accessories>System Tools, and click on Internet Explorer (no add-ons). Same thing?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users