Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issues with Microsoft Visual Studio 2010


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Alinync

Alinync

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:06 PM

Posted 05 October 2010 - 03:13 PM

Hi.
I just installed Microsoft's Visual Studio 2010 application for 32-bit Windows 7.
The set-up finished successfully, but for some strange reason I can't figure out, the application won't launch (the shell/GUI). It preperd to open, when it showed an error message (Invalid license data. Reinstall is required.) - I then removed "Microsoft Visual Studio 2010 Professional ENU" and reinstalled it from the same executable I downloaded before. Still it didn't fix anything, it still displays the same error message. I don't know what else to do, so I came here. If anyone can help, please reply. Thanks.

Alinync

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:06 PM

Posted 16 October 2010 - 01:46 PM

I would re download a new installer, the current downloaded one you have might be corrupted or have not downloaded correctly.

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |


#3 Alinync

Alinync
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:06 PM

Posted 19 October 2010 - 04:34 PM

Thanks, it worked out nicely! :thumbsup:

#4 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:06 PM

Posted 20 October 2010 - 02:26 PM

Glad to have been able to help. :thumbsup:

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users