Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems With Sending Messages With Aim


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Airman101

Airman101

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:44 PM

Posted 15 November 2005 - 04:30 PM

[font=Verdana]I was running some spyware stuff and removed quite a bit of viruses and got rid of that virus that doesn't allow you to have a background. Well then I got on AIM and now whenever I send a message there is a very long pause like 5-10 seconds before the message appears in the conversation box. What I think actually happens is that the message is sent, but it doesn't appear in my window until they reply. I uninstalled Aim, and reinstalled it but that didn't help. This is very annoying and I would be very happy if someone could help me fix it.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users