Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

yEaKuKz issues


  • This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

#16 Daisuke

Daisuke

    Cleaner on Duty


  • Members
  • 5,575 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Local time:01:38 PM

Posted 13 October 2004 - 06:21 PM

You can check your Internet Explorer settings:

* Open the Internet Explorer
* Click Tools -> Internet Options
* Click on the Advanced tab.
* At the bottom of the window click the Restore Defaults button.
* Click the OK button.

Click the Security tab
- Internet - press Default Level button
- Local - press Default Level button
- Trusted - press Default Level button
- Restricted - press Default Level button
Press the Sites button -> remove all sites not set by you.

Click Trusted icon -> press the Sites button
Remove all the sites that are not set by you.
Uncheck "Require server verification"
Enter here
- msn.com
- passport.com
- passport.net
- microsoft.com

Click the Privacy tab
Press the Sites button
Remove entries not set by you,
Enter and press "Allow" (cookies)
- msn.com
- passport.com
- passport.net
- microsoft.com

Try to login. Tell me if the problem is gone.

Edited by cryo, 13 October 2004 - 06:22 PM.

Everyday is virus day. Do you know where your recovery CDs are ?
Did you create them yet ?

Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#17 bludev2522

bludev2522
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:38 PM

Posted 13 October 2004 - 09:59 PM

cryo,

yes, the problem with hotmail is gone.

thanks for all the help. i wish i had just a bit of this knowledge.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users