Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bullguard internet security


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jplobb

jplobb

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:36 AM

Posted 03 October 2010 - 06:17 AM

I have recently installed bullguard internet security onto my hope PC, my PC was fine prior to installation. For the first two or three days, my PC began getting slower and then I tried to turn my PC on and got a page that stated windows didn't close doen correctly adn do I want to start in safe mode, start using last known good gonfiguration or start windows normally.
I have tried all the options and each one just boots me back to the same page.
I have emailed Bullguard several times and they are not reading the emails I send before responding with instructions to double clicj their icon, or click on mycomputer etc, all of which I could only do IF I could boot my computer up!!
I have tried using my retsore CD, tried reinstalling windows and nothing is working.

Can anybody help me?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users