Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Task Manager Applications tab is blank


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 markphx

markphx

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 AM

Posted 30 September 2010 - 11:48 PM

When I open task manager (ctrl-alt-delete or taskmgr.exe) the Applications tab is blank (when there are open applications).

The other tabs do display appropriately.

I posted in the virus/malware forum and they did help remove some infections, however the problem persists and they suggested that I post here.

I have XP Home edition.

Thanks for your help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:04:24 AM

Posted 01 October 2010 - 12:08 AM

Did you install SP3 recently?

What you are describing is a problem that is associated with the download of SP3.

Microsoft has a Hotfix which addresses this problem, you can read it here.

Edited by dc3, 01 October 2010 - 12:12 AM.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 markphx

markphx
  • Topic Starter

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 AM

Posted 01 October 2010 - 12:31 PM

I had installed SP3 quite some time ago (when it was first available). This seems to be a new isssue.

I read through the hotfix information at the link you provided. It seems to be related to problems with the Device Manager

My problem is with Task Manager. Is there information somewhere that this hotfix may also address my problem?

Thanks again for your help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users