Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New - Got something good


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dean ouellette

dean ouellette

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:59 PM

Posted 27 September 2010 - 08:03 PM

I got something good, computer started acting slow, everything was slow, I went to use avg wasnt working so i deleted it and went to redownload it, will not allow me to update the avg, went to the microsfot security essentials and same thing. Now i get random windows that open and cannot get to some websites. I have no idea how to clean this up if i cannot download anything that can fix it

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:59 PM

Posted 27 September 2010 - 08:03 PM

Hello and :thumbsup: to Bleeping Computer.

Be sure to check out the New User Orientation and the excellent Tutorials.
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users