Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hello from a new member


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cgtgolface

cgtgolface

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:nr135bt
  • Local time:02:15 AM

Posted 27 September 2010 - 06:21 PM

Ive been using computers for a long time now. The ZX Spectrum was my first but I still come up against things that I cant resolve. This is the current situation and I will be making my first post on the tech boards very shortly. Do forgive me if I dont get things quite right to start with vis a vis this forum and may I thank you all for any & all advice that I may receive in advance!!
cgtgolface :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:15 PM

Posted 27 September 2010 - 06:25 PM

Hello and :thumbsup: to Bleeping Computer.

Be sure to check out the New User Orientation and the excellent Tutorials.
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw

#3 cgtgolface

cgtgolface
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:nr135bt
  • Local time:02:15 AM

Posted 27 September 2010 - 06:41 PM

WHAT A NUMPTY!!!!

I couldn't get my notebook to connect to the router wirelessly. I have tried all sorts of things but have just noticed that the switch on the front of the (Lenovo) notebook had become switched off.

All OK again now.

Lesson learnt - ALWAYS CHECK THE SIMPLE THINGS FIRST!!!

CGTGOLFACE

Edited by cgtgolface, 27 September 2010 - 06:42 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users