Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I'm not using the Internet yet it says I do


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 iSukAtPCs

iSukAtPCs

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:12 AM

Posted 24 September 2010 - 05:38 PM

I use NetMeter to monitor my Internet usage.
When I use my laptop and I close the lid but leaving my account logged in, NetMeter says I used A LOT.
I left it for 2 hours once while it was logged in(lid closed), and it recorded 250MB.
I left it logged in overnight and when I woke up it said I used 950MB.
Is it a false reading or is it true?
Also, what makes it elevate so high for?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 NpaMA

NpaMA

  • Members
  • 635 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Memphis, TN
  • Local time:01:12 AM

Posted 24 September 2010 - 07:17 PM

The 2 most common causes are; malware, and Microsoft Updates.

Go ahead and scan with your anti virus of choice, and see if anything is found. The "950MB" overnight makes me think its updates though. Because malware tends to want to transmit constantly, not mostly at night(but anything is possible, don't eliminate it being malware because of this).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users