Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot access webmails


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 grshirley

grshirley

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:25 AM

Posted 11 November 2005 - 11:41 PM

my internet connection is fine, but i can't get onto any online email provider (gmail, netscape, hotmail...), or log in to google earth or steam. i'm sure there's just something somewhere that's checked off and shouldn't be... anyone know what could be causing this?


I've got the same problem and I've tried every possible combination of cookie handling.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:04:25 AM

Posted 12 November 2005 - 12:02 AM

If you are in Internet Explorer go to Tools>Internet Options>Privacy>Sites and see if the sites you are trying to access are blocked.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 casandraJEM

casandraJEM

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:25 AM

Posted 15 November 2005 - 12:03 AM

I am having the same problem. I setup a wireless connection in my home the other day, and i was able to access my email sites. But yesterday i tried to log on i and it came up as an error for yahoo mail and hotmail. I checked to see if they were blocked but they were not. Any more suggestions for fixing this problem?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users