Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Loading VGA before HDMI on bootup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 newarrior

newarrior

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:10 PM

Posted 19 September 2010 - 10:40 PM

Hey all. So I just got a new video card (NVIDIA GTX 460) and my monitor supports HDMI, so I plugged the monitor in the HDMI port and everything loaded fine. I have a TV I connected via the VGA port on my old video card, so I turned the computer off and connected the TV, however this is where my problem started. When I turned the computer back on, the video loaded through the VGA first, loading the BIOS and started loading Windows 7. After it gets to the desktop, it finally loads the monitor with all the icons, and the NVIDIA Control Panel says that the monitor and HDMI is the primary monitor. Anyone know if there's a way to make HDMI load instead of VGA?

My BIOS is: Award Software International F5 4/28/2010 SMBION Version 2.4.

Thanks! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 newarrior

newarrior
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:10 PM

Posted 29 September 2010 - 11:27 AM

Been a while, hope it's ok to bump this.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users