Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webrowser error on few sits


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Dy2K

Dy2K

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:26 AM

Posted 14 September 2010 - 12:23 PM

When I go to a few sites like tinypic, livemocha, or computer hope forum the site comes out all in symbols. I don't know what the error could be. I scanned and remove malware with malwarebytes and did system restore but no luck. I've tried in internet explorere and Mozilla Firefox and the same thing happens. Any help is appreciated.

Windows XP

Screenshot
Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Dy2K

Dy2K
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:26 AM

Posted 15 September 2010 - 04:50 PM

Well i figure it out it had to do with my network blocking or something related to it because I release and renew ip address in the router settings and sites work again ^^

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,110 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:26 AM

Posted 20 September 2010 - 02:56 PM

Thanks for posting your resolution, happy computing :thumbsup:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users