Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having problem with internet:


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Scopes58

Scopes58

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:12 PM

Posted 09 September 2010 - 03:01 PM

My home page on IE is google. When I want to visit a site, it will either to take a while to load or direct me to a different site. I wanted to visit hotmail but instead it directs me to advertising sites. Just last week, I recovered from nasty malware. Could this malware be the reason it's doing this. I've been having this problem since I scanned and removed the malware. I'm also using Firefox and Opera but those browsers are having the same problem. How can i fix this?

Edited by Scopes58, 09 September 2010 - 03:13 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:12 PM

Posted 09 September 2010 - 03:06 PM

What malware? What system What os? What did you do to remove it? We need some more details.

#3 Scopes58

Scopes58
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:12 PM

Posted 09 September 2010 - 03:12 PM

What malware? What system What os? What did you do to remove it? We need some more details.


It was 2 kinds of malwares. One was Anti Malware Doctor and the other was Security Suite.

I scanned with Malwarebytes in safe mode w/ networking. I'm using Vista. Anything else I need to give you?

#4 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:12 PM

Posted 09 September 2010 - 07:22 PM

Maybe start a thread in the am I infected forum. You had spyware and I think having pages redirected is spyware related.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users