Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable to launch anti-spyware progams!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 forsfed86

forsfed86

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:25 AM

Posted 01 September 2010 - 12:00 AM

I am unable to launch Spybot S&D or Malwarebytes. Nothing happens after clicking the icons for each program listed. Also, getting some google redirects. Google loads extremely slow as well.

Thanks for any help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Driesiooo

Driesiooo

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:25 AM

Posted 02 September 2010 - 12:13 PM

  • Try to boot into Safe mode.
  • Next you can do is run Malwarebytes and Spybot S&D.
  • Restart your PC into normal mode;
  • After that we need to threat the infection. Just follow the steps on http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic34773.html
  • If some steps won't work you can skip them, but the DDS en Hijackthis log is important.

Edited by Driesiooo, 02 September 2010 - 12:17 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users