Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Thanks For The Help Ie:pokapoka


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 compchallenged

compchallenged

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:51 PM

Posted 04 November 2005 - 02:24 PM

Thanks for the input on fixing my problem Joshuacat and all others..things seem to be much better now! bigggggg thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Joshuacat

Joshuacat

    01001010 01000011


  • Members
  • 1,950 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada
  • Local time:09:51 PM

Posted 04 November 2005 - 08:19 PM

compchallenged, I am glad to hear that your issue is resolved. :thumbsup:
Thanks for letting us know.

Take care,

Edited by Joshuacat, 04 November 2005 - 08:20 PM.

JC




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users