Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hijack.run and Hijack.folderoptions - please HELP!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 wrapperworm

wrapperworm

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 AM

Posted 24 August 2010 - 06:58 AM

Hey guys,

I have noticed that my run button and folder options have gone..

I ran malwarebytes.
It shows up some Reg files - Hijack.run and Hijack.Folderoptions.
I removed them - reboot the PC as asked - and it all comes back works fine.

But as soon as I turn the PC off and back on again they all come back.


I have read a lot of posts - most have been closed... :thumbsup:

A few sites say that I should try combofix... but I'll give that a miss untill needs be.

Any ideas as this is driving me insane and google is not helping lol!!

Please Help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 wrapperworm

wrapperworm
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 AM

Posted 24 August 2010 - 03:18 PM

Nobody?

Bump?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users