Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Xp, complete virus removal help needed!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 hobobuster

hobobuster

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 21 August 2010 - 08:42 PM

Okay, so I have an ASUS Barebone Pundit P1-PH1 system, with a gig of ram, 3ghz processor, and lots of experience.

I usually have no problems getting rid of spyware, malware, etc, especially after looking in these forums countless times.

I have Rkill, mbam, dds, and hijack this. In case that helps.

Anyways, I seem to have aquired some viruses or malware or SOMETHING that is really wearing down my computer. I'm getting pop ups on firefox, i have 5 new processes all running under the name of lsass, im having some really slow times where it seems like nothing will work, my browser freezes, now im getting these error messages having to do with windows .net framework, and plenty of other problems.

My big thing is this. I have been trying to work on fixing everything, but im starting to get worn down. I cant even dfo a system restore point now, everytime i do it goes through the whole process and restarts the comp, but then boom. "System could not be restored to that point blah blah blah"

Please help. I'll upload whatever logs are needed, just please help me get my computer running like it once was :D

(And i'm sorry if this is the wrong forum :/, also I apologize for the grammar and spelling mistakes, its late, the babys crying, and im exhausted lol)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hobobuster

hobobuster
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 22 August 2010 - 01:30 PM

Also, every time I log in or out of the computer, right before it logs out an error message with the title of "sdfsdf" and message of "2" or "0" appears.

#3 hobobuster

hobobuster
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 22 August 2010 - 11:25 PM

Bump.

Noones helping me :/ Anyone? Lol.

#4 hobobuster

hobobuster
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 23 August 2010 - 07:40 AM

:thumbsup: Help!

#5 hobobuster

hobobuster
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 24 August 2010 - 04:16 PM

Why isnt anyone helping? ....?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users