Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

wowexec.exe and floppy drive light is continuosly flickering without even stopping for a second even when no floppy has been inserted.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sovieterapc

sovieterapc

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:01 AM

Posted 21 August 2010 - 01:13 AM

Hey guys,I used one of my friends pen drive on my pc and while browsing the pen drive,My avira picked up a trojan alert and i moved all the threats to quarantine and restarted my pc.After the reboot;Taskmanager,Mscofig,regedit,firefox,chrome are all not working/opening.Ctrl+alt+delete had been disabled and my floppy disk drive kept flickering continously.Internet explorer was the only browser that was working,But whenever i searched "regedit crashing" in google,IE too crashed! :thumbsup:

When i restart the System in normal mode these are the problems that i have.

When ever i try to open firefox/chrome by double clicking the cursor loads for a second and then nothing happens.Some times it reports a error message about a 16-bit memory usage..I didn't read this error properly because it appeared only once.

My floppy disk drive light keeps flickering without a seconds pause and makes weird noises :flowers: .

-----HI SORRY FOR EDITING BUT I FOUND THE SOLUTION TO MY PROBLEM..I USED MALWARE BYTES ANTI-MALWARE FREE TO REMOVE MALWARE FROM MY PC AND IT WORKED! ----- THANKS TO ELISE WHO TROUBLESHOOTED THE SAME PROBLEM IN ANOTHER THREAD.

Edited by sovieterapc, 21 August 2010 - 02:52 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users