Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

regopt??? found this log...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bouncier

bouncier

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:52 PM

Posted 20 August 2010 - 03:18 PM

hi, i just did a reinstall of Windows XP SP2 because of a Virut infection. I don't think it is gone. However, while cruising around checking out my files, etc., I discovered this file:


************************************************************
Region and Languages Options Unattended Mode Log
************************************************************

/f:"C:\WINDOWS\system32\$winnt$.inf" /s:"F:\I386"

Switch /F detected!
Switch /S detected!
In setup mode!
The unattended mode file path is: C:\WINDOWS\system32\$winnt$.inf
No valid Language settings found, look for individual keywords.
System Locale changed!
User Locale changed!00000409
Keyboard Layout installation requested: 0409


I have an AMD dual core, internet explorer 8, running windows xp sp2. (so far). I don't know what else you might need but I'd like to know what the above means, if you can tell me. Is it the traces of Virut???

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,874 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:52 PM

Posted 20 August 2010 - 03:25 PM

<<..i just did a reinstall of Windows XP SP2 because of a Virut infection. I don't think it is gone.>>

Did someone suggest that you do a reinstall? Was that a clean install (everything deleted/hard drive formatted)?

The log is a routine Windows log, http://blogs.msdn.com/b/michkap/archive/20.../20/602745.aspx.

Louis

#3 bouncier

bouncier
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:52 PM

Posted 20 August 2010 - 04:30 PM

Yes, I had malware, Virut. At one point I had 166 infections. That was after I had thought they were gone! But I may need to go throught it again. I believe I will go sign up. And thanks for quick response and time!!

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,874 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:52 PM

Posted 20 August 2010 - 05:14 PM

Easily done, good luck :thumbsup:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users