Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dell Laptop with VISTA, no internet


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 fiveleaf

fiveleaf

  • Members
  • 60 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Whistler, BC
  • Local time:08:35 AM

Posted 20 August 2010 - 10:13 AM

I'd like to start by apologizing to everyone here at bleepingcomputer, I really feel as though I've insulted you by "leaving" the last thread.
I was having some personal issues, that have since been delt with.
I more than understand if you do not wish to assist me.


Anyways, the computer has been running from time to time over the last few months, all offline. A few memos typed, a few offline games played.
The school year is about to start, and we usually get our timings via email at about 2330hrs the night before they happen.


Orginal thread found here:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...p;#entry1619083



Recently, I tried to follow the most recent steps, but found nothing but 404 errors. I posted and tried the "fix" here:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...p;#entry1896481





Full intro to the computer is in the first link.

Thank you for your time.

Tom.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users